Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Words of wisdom

Σοφά Γνωμικά


Με τον καθηγητή αστροφυσικής Μάνο Δανέζη στα γυρίσματα μιας νέας εκπομπής για το σύμπαν και τον άνθρωπο!! 


Μάνος Δανέζης: «Μην βιάζεσαι όταν περπατάς στα μοναχικά μονοπάτια της απόλυτης γνώσης. Αν δεν δειλιάζεις μπροστά στις ανθρώπινες αδυναμίες και πόνους , ο χρόνος της άσκησης κάποτε θα συμπληρωθεί και τότε , μέσα σε μια μόνο στιγμή, θα νιώσεις να κατακλύζει κάθε πόρο της φθαρτής σου ύπαρξης, η αιώνια ένωσή σου με την υπέρτατη γνώση του Δημιουργού σου».
Watch the video : http://www.bodyinbalance.gr/video/4h-διασταση-με-τον-δρ-μανο-δανεζη — μαζί με Μάνος Δανέζης ( Manos Danezis )Αγαπάτε αλλήλους ήταν το δικό του σύνθημα. 


Πάμε όλοι μαζί να γίνουμε Ένα. Σε τέτοιους καιρούς μόνο αυτό θα μας σώσει. Η δύναμη μας είναι η ενότητα και δεν πρέπει να τη χάσουμε για να μη χαθούμε. Lord is guiding me and we have to stay together. Together we stand divided we fall, words from Pink Floyd "The Wall.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στιγμές άνοιξης από το 6o therapy planet festival

Στιγμές άνοιξης από το 6o therapy planet festival την 1η Μαρτίου 2015 με το Θανάση Αλεξόπουλο που μίλησε για μαγικά περάσματα πριν τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας στην ίδια αίθουσα με εμένα και μου έδωσε τη σκυτάλη για να στροβιλιστούμε! Αυτός είναι ο δάσκαλος μου στο Ται Τσι. Υπέροχος άνθρωπος και φωτεινός πολεμιστής! Περισσότερα για τη συνάντησή μας στο www.bodyinbalance.grCarole’s scrap book

Εδώ σας έχω το λεύκωμα της αγαπημένης μου Carole-Ann που έστελνε μηνύματα ζωής και θετικής ενέργειας καθημερινά. Τώρα συγκεντρώνω το άλμπουμ με τα πολύτιμα της και σας το χαρίζω. Μια έφηβη ετών 75 ποιήτρια. Συγγραφέας, ζωγράφος και γυναίκα με αξίες και κέφι για ζωή. Πρότυπο γυναίκας !!!’

Μία ανάσα από την Αθήνα, το Ναύπλιο

Με τον Άρη Παπαϊωάννου τον ιδιοκτήτη του Hotel Byron που στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο οίκημα του 1800, που χτίστηκε την εποχή που ο Κολοκοτρώνης και οι οπλαρχηγοί έδιναν μάχη να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Είναι κάτω από τις φυλακές της Ακροναυπλίας εκεί που φυλακίστηκε ο Γέρος του Μωριά. 

Άλλο ένα παράδοξο της φυλής μας... τους κάνουμε αγάλματα και στέφανα άμα πεθάνουν. Όσο είναι ζωντανοί οι ήρωες μας υποφέρουν την αδικία του κόσμου τούτου. Κάθε γωνία στο Ναύπλιο έχει και την δίκη του ιστορία. 
Αυτό το πανέμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα φιλοξενεί και σπάνια βιβλία του Λόρδου Βύρωνα που φέρει το όνομά του. Στην αρχοντιά του ξεκουράζεσαι και έχει θέα το Παλαμήδι και την πόλη. Μοναδική εμπειρία να χαλαρώσεις και να πάρεις ενέργεια.