Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Move on

Move on


Η Γιόγκα στην παραλία είναι μοναδική εμπειρία, 

Εναρμονίζεσαι τέλεια με το υγρό στοιχείο της θάλασσας και νιώθεις την άμμο στα πέλματα σου ενώ εισπνέεις το ιώδιο. Θεραπεία και άσκηση!


Αυτός ο άνθρωπος μέχρι χθες είχε Σπίτι. 

Το βλέπεις από τη βαλίτσα του, από το μαξιλάρι που έχει και το πως τύλιξε την κουβέρτα να μη λερωθεί στο δρόμο. Ο άνθρωπος αυτός κοιμάται χωριά Στεγή. Η κουβέρτα είναι διπλωμένη όμως και το σεντόνι κάτω από τη κουβέρτα όπως τα δικά μας στα σπίτια μας. Όνειρα γλυκά...αλλά θα ξυπνήσουμε ποτέ; Άραγε αυτός τι θα ψηφίσει την Κυριακή;


Η Κα Βασιλεία πουλάει μαγνητάκια στα Εξάρχεια. 

Στη πλατεία των αγγέλων. Selling small precious items. What a way to make a living in Athens in the year 2018!Ο Θείος πάντα νέος και ακμαίος γιατί μελετά και σκέπτεται... 

Το πνεύμα ισχυρό στο σώμα που γυμνάζεται. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21 Μαρτίου, ένα μήνυμα για την ημέρα της ευτυχίας

Μια γυναίκα όσο χρόνων και να είναι όταν εκπέμπει θετικότητα μένει πάντα νέα και φωτεινή. Ευτυχία είναι να νιώθεις κάθε λεπτό τη ζωή και να τη ζεις.

Το μυστικό της ομορφιάς

Όταν ρώτησαν την Audrey Hepburn να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιά της, η γοητευτική ηθοποιός έγραψε αυτό το ποίημα όπου και διαβάστηκε στην κηδεία της.

Για να έχετε χείλη ελκυστικά, προφέρετε λόγια καλοσύνης.
Για να έχετε μάτια ωραία , κοιτάζετε τι έχουν οι άνθρωποι το ωραίο πάνω τους.
Για να μένετε αδύνατος, μοιράζεστε το γεύμα σας μ’ εκείνους που πεινάνε.
Για να έχετε όμορφα μαλλιά, αφήστε ένα παιδί να τα χαϊδεύει κάθε μέρα.
Για να έχετε καλή σιλουέτα, βαδίζετε ξέροντας πως δεν είστε ποτέ μόνοι,, γιατί αυτοί που σας αγαπούν ή σας αγάπησαν σας συνοδεύουν.

Οι άνθρωποι, περισσότερο από ότι τα αντικείμενα, έχουν ανάγκη από επιδιόρθωση, κανάκεμα, αναζωογόνηση, φροντίδα, ενδιαφέρον, σωτηρία: μην απορρίπτετε ποτέ κανέναν.
Σκεφθείτε: αν μια μέρα χρειαστείτε χείρα βοηθείας, θα βρείτε μία στην άκρη καθενός από τα δυο χέρια σας.
Γερνώντας, συνειδητοποιείτε ότι έχετε δυο χέρια: Το ένα για να βοηθάτε τον εαυτό σας και το άλλο για να βοηθάτε όποιους έχουν ανάγκη.
Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν είναι στα …

Μία ανάσα από την Αθήνα, το Ναύπλιο

Με τον Άρη Παπαϊωάννου τον ιδιοκτήτη του Hotel Byron που στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο οίκημα του 1800, που χτίστηκε την εποχή που ο Κολοκοτρώνης και οι οπλαρχηγοί έδιναν μάχη να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Είναι κάτω από τις φυλακές της Ακροναυπλίας εκεί που φυλακίστηκε ο Γέρος του Μωριά. 

Άλλο ένα παράδοξο της φυλής μας... τους κάνουμε αγάλματα και στέφανα άμα πεθάνουν. Όσο είναι ζωντανοί οι ήρωες μας υποφέρουν την αδικία του κόσμου τούτου. Κάθε γωνία στο Ναύπλιο έχει και την δίκη του ιστορία. 
Αυτό το πανέμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα φιλοξενεί και σπάνια βιβλία του Λόρδου Βύρωνα που φέρει το όνομά του. Στην αρχοντιά του ξεκουράζεσαι και έχει θέα το Παλαμήδι και την πόλη. Μοναδική εμπειρία να χαλαρώσεις και να πάρεις ενέργεια.