Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

High energy

Ενέργεια στο έπακρο

 

Μια έκρηξη από το σύμπαν η καρδιά της Σπείρας της Θετικής Ενέργειας!!! 

Δείτε μέσα από την εικόνα. Το Υλικό ει ναι η ρητίνη, καθαρός χαλκός και αγάπη από την Αρετή που υλοποίησε την ιδέα μου.


Χθες βράδυ 

μετά το Δώρο και την μπάντα του που χορέψαμε swing δεν μπορούσα να κρατηθώ. Dancing in the streets!!!Χορεύουμε... 

με τον Χρηστο στο πάρτυ του Δώρου στο Μέγαρο Μουσικής
Καλησπέρα σε όλους 

θυμάστε κάτι ζωγραφιές που κάναμε με ένα τροχό που γύριζε και πετάγε τη μπογιά αυτό το λένε spin art. Αυτό κάνουμε κι εμείς στη Σπείρα. Ελάτε να το ζήσετε ! Αξίζει !!!Ποιος είπε ότι τα αγάλματα είναι στατικά και άψυχα. 


Η τέχνη τους δίνει ζωή. Έτοιμος να πετάξει ο Ποσειδώνας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο!!!
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στιγμές άνοιξης από το 6o therapy planet festival

Στιγμές άνοιξης από το 6o therapy planet festival την 1η Μαρτίου 2015 με το Θανάση Αλεξόπουλο που μίλησε για μαγικά περάσματα πριν τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας στην ίδια αίθουσα με εμένα και μου έδωσε τη σκυτάλη για να στροβιλιστούμε! Αυτός είναι ο δάσκαλος μου στο Ται Τσι. Υπέροχος άνθρωπος και φωτεινός πολεμιστής! Περισσότερα για τη συνάντησή μας στο www.bodyinbalance.grCarole’s scrap book

Εδώ σας έχω το λεύκωμα της αγαπημένης μου Carole-Ann που έστελνε μηνύματα ζωής και θετικής ενέργειας καθημερινά. Τώρα συγκεντρώνω το άλμπουμ με τα πολύτιμα της και σας το χαρίζω. Μια έφηβη ετών 75 ποιήτρια. Συγγραφέας, ζωγράφος και γυναίκα με αξίες και κέφι για ζωή. Πρότυπο γυναίκας !!!’

Μία ανάσα από την Αθήνα, το Ναύπλιο

Με τον Άρη Παπαϊωάννου τον ιδιοκτήτη του Hotel Byron που στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο οίκημα του 1800, που χτίστηκε την εποχή που ο Κολοκοτρώνης και οι οπλαρχηγοί έδιναν μάχη να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Είναι κάτω από τις φυλακές της Ακροναυπλίας εκεί που φυλακίστηκε ο Γέρος του Μωριά. 

Άλλο ένα παράδοξο της φυλής μας... τους κάνουμε αγάλματα και στέφανα άμα πεθάνουν. Όσο είναι ζωντανοί οι ήρωες μας υποφέρουν την αδικία του κόσμου τούτου. Κάθε γωνία στο Ναύπλιο έχει και την δίκη του ιστορία. 
Αυτό το πανέμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα φιλοξενεί και σπάνια βιβλία του Λόρδου Βύρωνα που φέρει το όνομά του. Στην αρχοντιά του ξεκουράζεσαι και έχει θέα το Παλαμήδι και την πόλη. Μοναδική εμπειρία να χαλαρώσεις και να πάρεις ενέργεια.